lauantai 2. heinäkuuta 2011

Nyt on sellainen tilanne että en tiedä mitä sanoa

Jouduin perumaan kisat, arvaatteko minkä takia? Ontumisen. Menin silti kuvaamaan kisoja ja kuvia täällä jos kiinnostaa: Paaaina tästä

Niin eli huomenna naapuri tutkii jalkaa, jos johtuu kavion herkkyydestä/syytä ei löydetä (herkisteli heti kun meni kovalle pohjalle), kengityksellä saadaan homma kuntoon kun laitetaan sellaset kumipohjat. Toivottavasti ei olisi sitten mikään vakava... :( Laitan Justiinan viimekisoista, siis silloin Riihimäeltä kisavideon tässä joku päivä nyt kun sain sen naapurin kamerasta.
Niin ja sain myös kuulla että Justiinan satulan omistaja haluaa myydä satulan, ensimmäinen reaktio oli että peli on menetetty, uutta satulaa ei porukat suostu ostaa ja satulattomana ei voida kilpailla. Onneksi saadaankin sitten satula Maanantaina, ONNNEEEKSI. Edes jotain hyvää, okei no on myös yksi toinenkin hyvä juttu, jota en teille vielä paljasta. Saatte kuulla sen sitten jos palat loksahtaa paikoileen juuri niin kuin pitäisi. ;) Paitsi että ei se sinäänsä ole hyvä juttu, mutta jos kaikki menee nyt pilalle niin sitten se on siihen tilanteeseen hyvä juttu.. :)

-Jitta

1 kommentti: